Berekenen

Als je aanklopt bij een bank voor een lening dan zul je bijvoorbeeld je inkomsten en lasten moeten aantonen om te bepalen of, en hoeveel geld je kunt lenen. Bij Contantgeldnodig.nl kijken wij niet naar jouw inkomsten en doen wij nooit een BKR-registratie check. Het enige wat voor ons van belang is, is dat jouw onderpand een minimale handelswaarde heeft van 1.000,- Euro. Is dat het geval? Dan kan ook jij gebruik maken van onze diensten. Wij berekenen graag voor je welk bedrag past bij het onderpand dat je wilt gebruiken.

Hoeveel geld kun je ontvangen?

Voor het correct berekenen van het te ontvangen bedrag, hebben we gegevens nodig die te maken hebben met jouw onderpand. Gaat het bijvoorbeeld om een auto, dan hebben we het kenteken nodig, de kilometerstand en merk en model. Ook duidelijke foto’s zijn voor ons van groot belang om een juiste schatting van de waarde te kunnen bepalen. Op basis van al deze gegevens slaan we er de algemeen geldende koerslijsten op na. Dat klinkt allemaal als een langdurig proces maar dat is gelukkig niet het geval. Je kunt in een paar minuten je aanvraag afronden op deze website. Je ontvangt dan binnen 24 een antwoord op jouw aanvraag.

Online verzenden van de aanvraag

Vul zo volledig mogelijk het online aanvraagformulier in op deze website. Zorg dat de ingevulde gegevens en eventueel meegestuurde foto’s actueel zijn. En beschrijf het onderpand ook zo goed als mogelijk. Een aanvraag op onze website is altijd gratis en vrijblijvend. Het is aan jou of je het bod afwijst of accepteert, pas na het tekenen van de overeenkomst is het bod definitief.