Camper verpanden

Bij Contantgeldnodig.nl kun je allerlei bezittingen verpanden, ook het tijdelijk verpanden van een camper behoort tot de opties.
Een camper verpanden kan in diverse gevallen dé uitkomst betekenen wanneer je dringend geld nodig hebt. 

Verpand je camper voor cash

Een camper is een fantastische manier om mee op vakantie te gaan, maar soms zou je graag de waarde van de camper in geld willen gebruiken. Dat kan door je camper te verpanden, dan hoef. jede camper dus niet te verkopen! Als je dringend geld nodig hebt dan kan het verpanden van je camper al binnen één dag geregeld zijn.
Wil je een camper verpanden en er toch mee op vakantie gaan? In de meeste gevallen kun je bij ons je camper verpanden en ermee blijven rijden. Dan kun je gewoon met de camper op vakantie!

Razendsnel geregeld

Vul het online aanvraagformulier in en geef aan hoe hoog het bedrag is dat je wilt lenen op basis van de verpanding. Vul het merk en type in van je camper en selecteer de gewenste looptijd van de verpanding. Maak gebruik van de flexibele looptijden, je kunt  ieder merk en type camper bij ons verpanden.
Het invullen van de aanvraag duurt minder dan een minuut. Nadat je de aanvraag verzonden hebt ontvang je binnen 24 uur een voorstel voor de verpanding van je camper. Wanneer je akkoord bent met het voorstel kun je tijdens openingstijden bij ons terecht komen om de camper te verpanden.

 

Eenvoudig geld lenen op basis van een verpanding

Je hebt bij Contantgeldnodig.nl geen loonstrook nodig. Wij doen nooit een BKR check. Ook wordt er geen contact opgenomen met uw bank. Je hebt geen vast inkomen nodig, de waarde van het onderpand (jouw camper) is bepalend voor het bedrag dat je kunt ontvangen. Door je camper te verpanden kun je meestal al binnen één dag over het geld beschikken. Het verpanden van je camper is een betrouwbare en snelle oplossing voor wanneer je door onverwachte gebeurtenissen dringend geld nodig heeft. 

  • stap2 verpanden formulier
  • Vrijblijvend aanvragen

  • Hidden