[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wanneer u geld kunt gebruiken, maar u heeft geen geschikt onderpand in huis, dan kunt u het verpanden van uw auto overwegen. Wilt u deze liever niet kwijt? Dat hoeft gelukkig ook niet. U kunt geld lenen auto als onderpand en er gewoon in blijven rijden. Tegelijkertijd betaalt u voor de aangegeven termijn geen verzekeringsgeld en belasting, wat u extra kosten bespaart. U kunt gewoon naar uw werk blijven rijden en kilometers maken, terwijl uw auto geen moment bij ons geparkeerd hoeft te staan. Althans, alleen natuurlijk wanneer u bij ons langskomt om even de overeenkomst te tekenen en het gewenste bedrag te ontvangen.

 

Geld lenen auto als onderpand en erin blijven rijden gedurende looptijd?

Geld lenen met auto als onderpand is op deze manier erg aantrekkelijk. En aangezien een auto al snel een paar duizend euro waard is, betekent het ook dat u aardig wat geld kunt lenen. Stel dat uw auto 4500 euro waard is. Dan kunt u dus ook ditzelfde bedrag bij ons lenen. Zo kunt u weer uw rekeningen betalen. En zodra u dit bedrag weer terug kunt betalen, wordt u ook op papier weer eigenaar van de auto. U hoeft er alleen maar onze online tool voor te gebruiken om vandaag nog de aanvraag te regelen. Dat is altijd vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

 

Altijd eerlijke waardebepaling

Zodra u de aanvraag start, dan hebben we niet alleen van u nodig welk bedrag u wenst te ontvangen en welke looptijd u aan wilt houden. We hebben ook gegevens over de auto nodig, om een goede waardebepaling te kunnen doen. Zo weet u immers zeker dat u een correct bedrag krijgt als lening. De waarde bepalen we aan de hand van algemeen geldende koerslijsten. Bent u de volgende die gebruikmaakt van onze diensten? Vul de aanvraag in op uw eigen tijd en in uw gewenste omgeving, en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen auto als onderpand[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]