[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wilt u ergens geld lenen garagebox, dan kunnen wij u hiermee helpen. Bij ons kunt u lenen vanaf 1000 euro, ook al zijn wij geen bank. Bij ons leent u door iets te verpanden. Dit betekent dat u iets als borg gebruikt om geld te lenen. Hierdoor kunt u ook geld lenen terwijl u weinig inkomen heeft, of als u een BKR-notering heeft. Wat u gebruikt als borg bepaalt u zelf, maar het moet wel minimaal 1000 euro waard zijn. Tijdens de looptijd van de lening bewaren wij de borg en achteraf kunt u het weer ophalen. Er zijn hier een aantal uitzonderingen op, zoals een auto. De looptijd kunt u altijd zelf bepalen en is minimaal een week.

 

Gemakkelijk en snel geld lenen garagebox

Verpanden voor geld lenen garagebox gaat bij ons snel en gemakkelijk. Bijna alle klanten hebben binnen een dag het bedrag dat ze willen lenen. Dat komt omdat wij het proces niet onnodig moeilijk maken. Bij een aanvraag vragen wij alleen wat nodig is en u kunt dit gemakkelijk zelf thuis invullen met behulp van de online vragenlijst. U wordt zo snel mogelijk opgebeld door een van onze experts met een voorstel. Bent u het eens met het voorstel dan bezoekt u een van onze pandjeshuizen. U ontvangt hier het bedrag dat u wilt lenen en u ondertekent hier het contract. Op deze locaties overhandigt u ook de borg en haalt het achteraf weer op.

 

Een auto verpanden om geld te lenen

Wanneer u een auto als borg wilt gebruiken om te lenen, dan heeft u enkele voordelen. Wij zorgen dat u tijdens de looptijd geen verzekeringskosten en wegenbelasting hoeft te betalen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om te blijven rijden tijdens de looptijd. Een auto is simpelweg onmisbaar voor veel mensen. U heeft ook de mogelijkheid om de auto bij ons te stallen, maar de keuze is aan u. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen garagebox[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]