[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nederland is aan het verduurzamen! We hebben nog een lange weg te gaan, maar steeds meer Nederlanders nemen stappen om energiezuinig te leven. Een van de nieuwste trends is een warmtepomp, als duurzaam alternatief voor gas. De aanschaf van een warmtepomp is echter een grote investering, maar wel een aanschaf die u kan besparen op de vaste lasten. Wilt u geld lenen voor warmtepomp, dan kunnen wij u helpen. Onze klanten ontvangen normaal binnen 1 dag het bedrag dat ze willen lenen.

 

Geld lenen voor warmtepomp zonder bank

Een warmtepomp kost al snel vele duizenden euro’s. Bij dit soort bedragen kijken banken naar uw inkomen en of u een BKR-registratie heeft. Heeft u niet voldoende inkomen, of een registratie, dan zal het lastig zijn om geld te lenen bij een bank. Wij zijn geen bank en bij ons kunt u gewoon geld lenen voor warmtepomp. Dit kan ook met een lager inkomen en een BKR-registratie, want bij ons leent u met een borg. Hierdoor weten wij dat u de lening kunt terugbetalen. Op enkele uitzonderingen na draagt u de borg tijdens de looptijd aan ons over. U kunt al lenen bij ons vanaf een week, maar langer dan een jaar is ook mogelijk.

 

Dit kunt u gebruiken als borg

Wat u als borg gebruikt bepaalt u zelf, het moet wel minimaal 1000 euro waard zijn. Dit is ook het minimale bedrag dat u bij ons kunt lenen. U kunt denken aan elektronica, voer- en vaartuigen, sieraden en kunst. Om de waarde van uw eigendom te bepalen gebruiken wij gerenommeerde lijsten. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de waardebepaling eerlijk verloopt. Heeft u interesse in een lening, dan kunt u vrijblijvend de vragenlijst invullen. Wij bellen u dan binnen een werkdag, om u te laten weten wat wij voor u kunnen doen. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen voor warmtepomp[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]