[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bent u opzoek naar een gemakkelijke en snelle manier om geld  lenen zonder reden? Bij ons kunt u geld lenen vanaf 1000 euro, maar grote bedragen zoals 100.000 euro, of meer is ook mogelijk. U kunt zelf aangeven voor hoelang u geld wilt lenen. Dat kan bijvoorbeeld al met een looptijd van een paar weken. Heeft u langer geld nodig en wilt u lenen voor een jaar of meer, dan kan dat ook bij ons. Het maakt ons ook niet uit waarvoor u geld leent, u kunt geld lenen zonder reden.

 

Waarom kunt u bij ons geld lenen zonder reden?

Wij zijn namelijk geen bank en hebben hierdoor weinig eisen voor geld lenen. Dit heeft ook als voordeel dat u kunt lenen terwijl u een BKR-notering heeft. Wij kijken niet naar dit systeem en geven u ook geen notering. Bij ons kunt u alleen geld lenen zonder reden met een onderpand. Bij een aanvraag vragen wij u niet naar uw redenen of situatie, maar wij kijken alleen naar wat u wilt verpanden.

 

Wat is geld lenen met een onderpand?

Bij geld lenen met een onderpand vertrouwt u tijdelijk een eigendom aan ons toe. Wij berekenen de waarde van uw eigendom en dat is het bedrag dat u kunt lenen. Dit betekent dat de waarde van een product dat u kunt verpanden minimaal 1000 euro moet zijn. Wij stallen dit product tijdens uw lening en wanneer u alle afspraken bent nagekomen, dan krijgt u het product weer terug. U heeft de mogelijkheid om veel verschillende producten te verpanden, een aantal voorbeelden zijn sieraden, voertuigen en kunst. Maak gebruik van de vragenlijst op deze website om een vrijblijvende aanvraag in te dienen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op en leggen alles nog een keer duidelijk uit. Wij doen u een voorstel. Wanneer u dit accepteert, dan leggen wij u uit hoe u het product kunt overdragen en hoe u het geldbedrag ontvangt. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen zonder reden[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]