Goud verpanden

Gebruik goud als onderpand voor een aantrekkelijk geldbedrag

Verpand je goud

Heb je tijdelijk behoefte aan cash en bezit je goud of gouden sieraden? Dan heb je er misschien over nagedacht om het goud te verkopen. Wij begrijpen heel goed dat het verkopen van het goud niet jouw voorkeur heeft. Dan is het verpanden van het goud of gouden sieraden een goed alternatief. Je kunt bij ons al een boot verpanden met een  handelswaarde minimaal 1.000,- Euro. Er is geen limiet, tot 100.000,- Euro kan zelfs binnen een dag geregeld worden! 

Tijdens de looptijd van de verpandingsovereenkomst kun je het goud weer bij ons ophalen tegen betaling van de eerder ontvangen geldsom vermeerderd met de vooraf overeengekomen pandbeleningsvergoeding.

 

Razendsnel geregeld

Wij bij Contantgeldnodig.nl begrijpen heel goed dat je graag zsm over het geld wilt kunnen beschikken. Je kunt heel eenvoudig een vrijblijvende aanvraag doen door gebruik te maken van het formulier op de website. Vul het formulier volledig in, als het een gouden sieraad betreft omschrijf het dan zo accuraat mogelijk en maak een aantal actuele foto’s waarop het sieraad goed te zien is.

Als jouw aanvraag bij ons binnen is gekomen wordt het direct door onze adviseurs behandeld en ontvang je binnen een dag een voorstel.
Ga je akkoord met het voorstel dan kun je meestal al binnen een dag met het goud langskomen op onze vestiging en staat het geld direct op je rekening

 

Iedereen kan bij ons terecht

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een bank, doen wij geen BKR en inkomsten check, de waarde van je boot is bepalend voor het bedrag dat je kunt ontvangen. 

  • stap2 verpanden formulier
  • Vrijblijvend aanvragen

  • Hidden