De meeste mensen zitten wel eens krap bij kas. Vaak is dat gelukkig van tijdelijke aard. Anderen zitten helaas op een dusdanige wijze even krap bij kas, dat de rekeningen zich opstapelen en ze door de bomen het bos niet meer zien. Voor wie dringend geld nodig heeft, is Contantgeldnodig.nl er om u te helpen. We helpen graag mensen die even krap bij kas zitten door bezittingen over te nemen in ruil voor geld. Zodra u weer over genoeg geld beschikt, koopt u datgene dat u in onderpand bij ons hebt weer van ons terug. Zo simpel is het.

Het aanvraagformulier invullen is de eerste stap

Wanneer u krap bij kas zit en direct geld nodig hebt, doet u er goed aan om ons aanvraagformulier in te vullen. Deze kunt u vinden op onze site. Er hoeft niets gedownload te worden. Het is een kwestie van de vragen invullen en het formulier online weer retour te zenden. In het formulier staan 3 vragen over datgene dat u wilt verpanden. Daarnaast dient u uw persoonlijke gegevens in te vullen. We verzekeren u dat we zeer correct met uw persoonsgegevens om gaan. We waarborgen te allen tijde uw veiligheid.

U ontvangt van ons een eerlijk bedrag

Dankzij ons snelle optreden hoeft u vandaag al niet meer krap bij kas te zitten. We behandelen uw aanvraag namelijk nog dezelfde dag. We nemen contact met u op en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het is op dat moment nog gewoon mogelijk om eventueel af te zien van het verpanden, bijvoorbeeld omdat u ineens niet meer extra geld nodig hebt. Het bedrag dat wij u aanreiken is afhankelijk van de algemeen geldende koerslijsten. U ontvangt dus altijd een eerlijk bedrag van ons. Zit u ook even krap bij kas? Schroom dan niet om contact met ons te zoeken.