Kunst en antiek verpanden

Ook voor het tijdelijk verpanden van allerlei soorten kunst kun je bij ons terecht, ook met kunstwerken die aanzienlijk veel geld waard zijn.
Tot 100.000,- Euro kan zelfs binnen een dag geregeld zijn. Is het kunstwerk meer waard dan 100.000,- Euro? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Kunstwerken tijdelijk verpanden

Je kunt bij ons terecht met allerlei soorten kunstwerken zoals schilderijen, beeldhouwwerken, sculpturen etc. Jouw kunstwerk wordt getaxeerd en op basis van de taxatie ontvang je een voorstel van ons. Ga je akkoord dan kun meestaal al dezelfde nog het geldbedrag ontvangen wat met jou overeengekomen is.

Een kunstwerk niet verkopen maar verpanden

Vaak is een kunstwerk een uniek stuk, iets wat je liever niet zomaar wilt verkopen. Dat hoeft ook helemaal niet, door het kunstwerk tijdelijk te verpanden kun je ook snel over geld beschikken. En zodra jouw financiële situatie het toelaat, kun je tijdens looptijd van de verpanding langskomen om het kunstwerk weer op te halen tegen terugbetaling van het door jou ontvangen geldbedrag vermeerderd met de afgesproken pandbeleningsvergoeding. 

Het kunstwerk wordt veilig bewaard 

De kunstwerken die bij ons verpand zijn worden opgeslagen in een 24uurs beveiligde en geklimatiseerde omgeving.

  • stap2 verpanden formulier
  • Vrijblijvend aanvragen

  • Hidden