Luxe artikelen verpanden

Als je in het bezit van luxe artikelen zoals exclusieve merk tassen, schoenen of mode artikelen en even tijdelijk geld nodig hebt kun je deze verpanden.
Zodra je weer over voldoende cash beschikt kun je tijdens de looptijd van de verpanding kun je het artikel weer ophalen.

 

Exclusieve merkartikelen verpanden

Het verpanden van exclusieve merkartikelen is een goed alternatief voor het verkopen van je bezittingen. Vaak zijn is artikel dat je liever niet wilt verkopen. In het geval van een verpanding kun je tijdens de looptijd van de verpanding het item gewoon weer ophalen tegen terugbetaling van het door jou ontvangen geldbedrag vermeerderd met de afgesproken pandbeleningsvergoeding. Je hoeft het  dus niet te verkopen!

Snel en eenvoudig sieraden verpanden

Je kunt heel eenvoudig en vrijblijvend een aanvraag voor een verpanding doen op de website. Geef in het aanvraagformulier aan hoeveel geld je nodig hebt, wat de gewenste looptijd is en om wat voor type merkartikel het gaat. Jouw aanvraag wordt direct door onze specialisten in behandeling genomen en je krijgt binnen een antwoord.

 

Geen inkomsten en BKR check

Heb je een BKR-registratie? Maak je geen zorgen, wij doen nooit een BKR check.
Ook zullen wij nooit vragen om een loonstrookje. De handelswaarde van je merkartikel is bepalend voor het maximale bedrag dat je kunt ontvangen. Je kunt al bij ons terecht voor een verpanding als de handelswaarde van je merkartikel minimaal 1.000 Euro bedraagt. Doe nu een vrijblijvende aanvraag en hoor binnen een dag hoeveel geld je kunt mee krijgen.

  • stap2 verpanden formulier
  • Vrijblijvend aanvragen

  • Hidden