Motor verpanden

De ideale oplossing om snel over geld te kunnen beschikken

Verpand je motor

Heb je tijdelijk behoefte aan cash en bezit je een motor? Dan heb je er misschien over nagedacht om deze te verkopen. Wij begrijpen heel goed dat het verkopen van je geliefde motor geen ideale oplossing is. Je bent waarschijnlijk erg gehecht je motor en wilt deze eigenlijk niet verkopen. Dan is het verpanden van je motor een goed alternatief.  Je kunt bij ons al een motor verpanden met een handelswaarde vanaf 1.000,- Euro. 

De waarde van je motor is bepalend voor het bedrag dat je kunt ontvangen.
Het voordeel van het verpanden van een motor is dat de meeste motoren enkel in de zomermaanden gebruikt worden. In de overige maanden zullen ze vaak in een stalling staan. Het verpanden van een motor is een praktische oplossing, zo beschik je wanneer je de motor niet gebruikt over de waarde van de motor terwijl deze droog en veilig bij ons in de bewaakte stalling staat.

 

Razendsnel geregeld

Wij bij Contantgeldnodig.nl begrijpen heel goed dat je graag zsm over het geld wilt kunnen beschikken. Je kunt heel eenvoudig een vrijblijvende aanvraag doen door gebruik te maken van het formulier op de website. Vul het formulier volledig in, beschrijf de boot zo duidelijk als mogelijk en stuur tevens actuele foto’s mee.

Als jouw aanvraag bij ons binnen is gekomen wordt het direct door onze adviseurs behandeld en ontvang je binnen een dag een voorstel.
Ga je akkoord met het voorstel dan kun je meestal al binnen een dag met de motor langskomen op onze vestiging en staat het geld direct op je rekening.

Iedereen kan bij ons terecht

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een bank, doen wij geen BKR en inkomsten check, de waarde van je boot is bepalend voor het bedrag dat je kunt ontvangen. 

  • stap2 verpanden formulier
  • Vrijblijvend aanvragen

  • Ik weet mijn kenteken niet
  • Hidden