Snel je oldtimer verpanden

Bij Contantgeldnodig.nl kun je allerlei bezittingen verpanden, ook het tijdelijk verpanden van een oldtimer behoort tot de opties.
Een oldtimer verpanden kan in diverse gevallen dé uitkomst betekenen wanneer je dringend geld nodig hebt. 

 

Oldtimer verpanden en er mee blijven rijden

Je wilt je oldtimer verpanden maar je wilt er wel mee blijven rijden? In de meeste gevallen is het bij ons mogelijk om je oldtimer te blijven rijden tijdens een verpanding. Informeer naar de mogelijkheden en ontvang een passend advies.

Welke oldtimers komen in aanmerking voor een verpanding?

Bij ons kun je terecht met alle merken en vrijwel alle type oldtimers. Het is niet mogelijk om een oldtimer te verpanden die gefinancierd is. Ook kunnen wij helaas geen oldtimers verpanden die gebruikt zijn als taxi.

Voor hoeveel geld kan ik mijn oldtimer verpanden?

Om een oldtimer te kunnen verpanden zal de handelswaarde van de oldtimer minimaal 1.000,- Euro moeten bedragen. In de meeste gevallen is het mogelijk dat je de oldtimer kunt blijven rijden tijdens de verpanding. Verpanden betekent overigens
niet dat je voorgoed afstand van je oldtimer. Tijdens de looptijd van de verpandingsovereenkomst kun je jouw oldtimer weer bij ons ophalen tegen een betaling van de eerder ontvangen geldsom vermeerderd met de vooraf overeengekomen pandbeleningsvergoeding.