Wij geven u graag geld voor uw voertuigen

Wie geld nodig heeft, zal merken dat het niet eenvoudig is om voldoende budget te genereren. Vandaar dat wij u graag willen vertellen dat u bij ons altijd uw voertuigen kunt komen verkopen. Wij nemen deze graag van u over en bovendien geven wij u altijd een goede prijs voor deze rijtuigen. Wij werken al meer dan twintig jaar in de financiële sector en in die jaren hebben wij een heel goede naam opgebouwd. Wij werken altijd aan de hand van marktconforme prijzen en u kunt er dan ook zeker van zijn dat wij u een goede prijs zullen aanbieden. Kom daarom snel een keer naar ons pandjeshuis om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Voertuigen verkopenVoertuigen verkopen

Snel uw voertuigen verkopen?

Het kan zijn dat u voertuigen heeft staan die u nooit meer gebruikt. Als deze echter nog goed zijn, nemen wij ze graag van u over. Het voordeel van ons bedrijf is dat wij u meteen geld zullen uitkeren voor deze wagens. U kunt kiezen om uw geld contant te ontvangen, of om het door middel van een spoedoverschrijving op uw rekening te laten bijschrijven. In beide gevallen heeft u het geld echter nog dezelfde dag beschikbaar. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, dan horen wij graag van u.

U kunt ook voertuigen bij ons verpanden

Als u liever uw goederen of voertuig wilt houden, dan kunt u ook bij ons komen verpanden. Wanneer u een auto wilt verpanden, betekent dit dat u deze niet hoeft in te leveren. Wij worden slechts op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen. U kunt hem dus gewoon blijven gebruiken terwijl u bij ons een lening heeft lopen. Wilt u meer weten over onze diensten? Kijk dan even verder op deze site of neem vandaag nog even contact met ons op. Wij staan u namelijk graag te woord.